+36 20 449 6831 info@zamardikalandpark.hu

Élménygőzös

Nyitva tartás

* kérjük, kísérjék figyelemmel főoldalunkat, az esetleges változások miatt

Időjárás

booked.net

⇓ NÉZEGESS KÉPEKET! ⇓

⇓ KALANDPARK VIDEÓ ⇓

Élménygőzös igazi gőzmozdonnyal a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.Élménygőzös igazi gőzmozdonnyal a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.
p

Jó tudni!

  • 2 éves korig ingyenes!

  • Menetidő 8-10 perc.

  • Főszezonon kívül gőzös helyett dízelmozdony húzza a szerelvényt.

IGAZI GŐZ, IGAZI ÉLMÉNY! Élménygőzös indul, kérjük a vágány mellett vigyázzanak! Az országban egyedülálló attrakció mára a Zamárdi Kalandpark szerves részévé vált, elsősorban a kisgyermekes családok örömére…

Az egész parkot bejáró, mesterséges tavunk mentén végigrobogó, alagúton és hídon átpöfögő minimozdony pontosan az, aminek látszik: az eredetivel minden apró részletében megegyező, valóban szénnel és vízzel működő igazi gőzmozdony – amely a masiniszta derekáig ér.

A maga után húzott kocsikra a legkisebbek is felülhetnek, így végre a kisgyermekesek is bátran ellátogathatnak a Zamárdi Kalandparkba! Azok az apró vendégeink, akik még nem tudják használni a csúszópályákat, élményre lelnek majd a vasúti pályán, így az egész család felejthetetlen perceket szerezhet kortól függetlenül!

Tovább olvasom

Nyitva tartás

* kérjük, kísérjék figyelemmel főoldalunkat, az esetleges változások miatt

Ár

Időjárás

booked.net

Pályatérkép

⇓ MÁS ÉLMÉNYEK IS VÁRNAK RÁD ⇓

⇓ KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKÜNK! ⇓

+36 20 449 6831

KLIKK A SZÁMON A HÍVÁSHOZ!
Hívható minden nap 10:00-16:00-ig.

Zamárdi Kalandpark