+36 20 449 6831 info@zamardikalandpark.hu

Kaland- és csúszópályák

Nyitva tartás

* kérjük, kísérjék figyelemmel főoldalunkat, az esetleges változások miatt

Időjárás

booked.net

⇓ NÉZEGESS KÉPEKET! ⇓

⇓ KALANDPARK VIDEÓ ⇓

18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.Négy gyerek kalandpálya és egy gyerek csúszópálya a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.Négy gyerek kalandpálya és egy gyerek csúszópálya a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.Négy gyerek kalandpálya és egy gyerek csúszópálya a Zamárdi Kalandparkban.Négy gyerek kalandpálya és egy gyerek csúszópálya a Zamárdi Kalandparkban.Négy gyerek kalandpálya és egy gyerek csúszópálya a Zamárdi Kalandparkban.18 kalandpálya, több mint 200 akadály a Zamárdi Kalandparkban.

Gyerekeknek

(130 cm-ig)

kalandpálya
1 csúszópálya

Junioroknak

(130–150 cm-ig)

5 kalandpálya
1 csúszópálya

Gyerekeknek

(130 cm-ig)

kalandpálya
1 csúszópálya

Junioroknak

(130–150 cm-ig)

5 kalandpálya
1 csúszópálya

Felnőtteknek

(150 cm felett)

kalandpálya
3 csúszópálya
1 csúszótorony (ÚJ!)

Csoportoknak

(csapatépítéshez)

csapatépítő pálya

Felnőtteknek

(150 cm felett)

kalandpálya
3 csúszópálya
1 csúszótorony (ÚJ!)

Csoportoknak

(csapatépítéshez)

csapatépítő pálya

A Balaton melletti Zamárdi Kalandparkban összesen 18 kalandpálya várja a gyerekeket, tiniket és felnőtteket! Természetes erdei környezetben, a fák közötti különböző kötélhidak és más eszközök segítségével lehet az akadálypályákon végighaladni.

A kalandpályák súlykorlátja: 90 kg!

Az akadálypályák kialakításánál szempont volt, hogy mindenkinek sikerélménye legyen. A pályák fokozatosan nehezülnek, így a saját korlátaidat feszegetve tudsz tovább és tovább jutni a kalandpályákon. A felnőttpályák közül például az 1-es akadálypálya a legkönnyebb, ezt szinte kivétel nélkül mindenki teljesíteni tudja. Természetesen rajtad áll, hogy hány pálya teljesítését vállalod. Szabadon dönthetsz arról, folytatod-e a kalandozást vagy sem, hiszen minden egyes pályaszakasz után lejáró van, bármikor eldöntheted, hogy befejezed-e vagy folytatod a mászást a többi kalandpályán.

 

 

 

Nem kevesebb, mint 200 akadályt küzdhetsz le 18 pályánkon, olyanokat, mint például a Tarzan-hinta, a kötélhíd, a csigás átcsúszás, a kötélháló-mászás, a csőben átkúszás… és még hosszan lehetne sorolni…

A biztonságos szórakozásról képzett animátoraink gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid “kiképzést” kap.

Tovább olvasom

Nyerj időt!

Ha letöltöd, kinyomtatod, és kitöltve elhozod az alábbi dokumentumokat, akkor gyorsabban sorra kerülhetsz!

18 éven felüli egyéni látogatóknak

18 éven aluli egyéni látogatóknak

Nyitva tartás

* kérjük, kísérjék figyelemmel főoldalunkat, az esetleges változások miatt

Ár

Jó tudni!

Érdemes tanulmányozni: egy csomó hasznos infó, gyakran feltett kérdések – meg fogja könnyíteni a látogatásotokat!

Időjárás

booked.net

Pályatérkép

⇓ MÁS ÉLMÉNYEK IS VÁRNAK RÁD ⇓

⇓ KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKÜNK! ⇓

+36 20 449 6831

KLIKK A SZÁMON A HÍVÁSHOZ!
Hívható minden nap 10:00-16:00-ig.

Zamárdi Kalandpark